Agenda

20
okt
Lees verder

Nightlon

Zemst 

Op 20 oktober gaat de eerste editie van Nightlon door in Zemst. De Nightlon is een sportief evenement met wandelen, lopen of fietsen voor zowel de beginnende als ervaren sporter. Wat deze actie uniek maakt is dat ze doorgaat bij maanlicht, heel veel sfeer gegarandeerd dus.

Meer info vind je op http://www.nightlon.org/.

21
okt
Lees verder

Run for Muco

Kalmthout 

Op zaterdag 21 oktober staat de derde editie van Run for Muco op het programma in Kalmthout.

Vorig jaar bracht deze actie maar liefst 3500 euro op voor de Mucovereniging!

Na een heerlijk loopje in de groene omgeving van Heide geniet je van een hapje of drankje. Ook de gegeerde muco-aapjes en pralines worden weer verkocht. Voor de kinderen staat bovendien dit jaar een heus animatieteam klaar!Dus smeer de beentjes alvast in en kom met z’n allen meelopen op 21 oktober!

21
okt
Lees verder

Jazz in the Sky

Antwerpen 

Op zaterdag 21 oktober organiseert de Inner-Wheel Club Antwerpen Singel in het Lindner Hotel & City Lounge een jazzy fundraising avond ten voordele van een aantal goede doelen waaronder de Mucovereniging. Je kan er die avond genieten van een optreden van Big Noise, dat je regelrecht naar het New Orleans van Louis Armstrong zal brengen. Tickets voor deze avond zijn beschikbaar aan 25 euro bij sonia@sofrado.be.

21
okt
Lees verder

Amberes Gambling Night

Schoten 

Op zaterdag 21 oktober organiseert Lions Club Antwerpen Amberes een Gambling Night in echte jaren 1920 stijl! Verwacht je aan een aangename casino-avond in charleston-stijl met muziek, dans en eten. De opbrengst van deze avond gaat naar de Mucovereniging en de vzw Sasel. Inschrijven kan op www.amberesgambling.be.

21
okt
Lees verder

P(ark)ours

Roeselare 

Op 21 oktober staat Oekene in het teken van het traditionele P(ark)ours onder het motto ‘neem een loopje met muco’. P(ark)ours is ondertussen aan zijn 6de editie toe. De voorbije 5 jaren bracht deze actie 17200 Euro op voor de Muco-vereniging. Met een gemiddelde van 420 deelnemers sprong dit evenement dan ook in het oog, zodat we ons vanaf heden lid van het Roeselaarse loopcriterium mogen noemen.

27
okt
Lees verder

Nightride

Arendonk 

In Arendonk kan je op 27 oktober terecht voor een nachtrit in het kader van Music for Life 2017. 

28
okt
Lees verder

Comedy avond met Arnout Van den Bossche

Wielsbeke 

Na Koen Dewulf en crisiskok Joost Van Hyfte verwelkomt de VZW Voor Kinderen dit jaar niemand minder dan Arnout Van den Bossche (winnaar Humo's Comedy Cup 2009) in Wielsbeke. Kenmerkend voor zijn stijl is het gebruik van zijn 'flip-over' met stiften en zijn maatpak met gecombineerde das, bril en schoenen. Arnout speelt met het typetje van de lesgever of consultant en het gegeven van een workshop...
maw. een ontspannende avond met humor van de bovenste plank!
(16+)

Ticket: €15
Doors: 19h00
Start comedy: 20h00
(voorstelling 75min)

11
nov
Lees verder

Nightride

Merksplas 

Ook dit jaar kan je in Merksplas terecht voor een Nightride: een fietstocht in het donker! Meer info hierover vind je via https://nightriders2016.wordpress.com/2017/08/22/nightride-merksplas/