Agenda

23
mei
Lees verder

Sponsortocht Atheneum Lier

Lier 

De jaarlijkse sponsorloop van het Atheneum Lier wordt in 2017 georganiseerd ten voordele van de strijd tegen muco. Alle leerlingen wandelen of lopen tweemaal rond de Vesten, goed voor zo'n 4 km. Ze starten om 11u en kijken uit naar supporters langs de Vesten!

28
mei
Lees verder

Muco RunForAir

Brussel 

Op 28 mei is het weer zo ver: de 20 km door Brussel. Maar liefst 360 moedige lopers wagen zich aan het lastige (maar mooie) parcours in de hoofdstad ten voordele van de strijd tegen muco met Muco RunForAir! Ook de federale ambtenaren lopen dit jaar ten voordele van de Mucovereniging.

Kom jij supporteren voor hen?

Je kan de lopers ook een extra duwtje in de rug geven via ons nieuwe actieplatform: http://act.muco.be

Lees verder
04
jun

Kunstzomer Leiestreek

De Kunstzomer Leiestreek is binnenkort aan een nieuwe editie toe. 11 gemeenten en steden uit de regio verwelkomen je graag om tussen 4 juni en 24 september kennis te maken met moderne hedendaagse kunst. Opnieuw kan je tijdens deze editie enkele unieke locaties bezoeken en je ogen de kost geven. Kunstwerken worden er bovendien verkocht ten voordele van de Mucovereniging.

Lees verder
17
jun

Pingpong for muco

Met veel plezier kondigen we de eerste editie aan van Pingpong for muco. Een tornooi geheel ten voordele van de Mucovereniging waarbij ook voor supporters en sympathisanten heel wat fijns te beleven valt met een hapje, drankje en randanimatie. Dat het een geslaagde eerste editie mag worden met een grote opkomst!

22
jun
Lees verder

Climbing for Life - Passo dello Stelvio

In juni kunnen fietsliefhebbers hun hart ophalen tijdens Climbing for Life - Passo dello Stelvio 2017. Heb jij zin om de strijd tegen muco te steunen en kijk je uit naar stevige beklimmingen, een fantastische omgeving, leuke ambiance en een vleugje 'la vita è bella' schrijf je dan snel in voor dit fantastische evenement.

De Mucovereniging zal er alleszins bij zijn om te supporteren!

Alle info en inschrijven via www.passodellostelvio.be

27
aug
Lees verder

Hard/t voor muco Puurs tijdens Kalfort Kermis

Puurs 

Tijdens Kalfort Kermis zorgt Hard/t voor muco Puurs wederom voor een verfrissende aperobar. Je kan er terecht op zondag 27/8 tijdens de Ommegang vanaf 10u en maandag 28/8 tijdens de Feestmarkt vanaf 13u. Het belooft een sfeervolle tweedaagse te worden met drankjes, hapjes en animatie voor de kleintjes!

Lees verder
03
sep

Ontbijtactie Dadizele

Kom op zondag 3 september tussen 08u-11u naar PC Den Ommeganck voor een overheerlijk, uitgebreid ontbijt, geserveerd door KVLV Dadizele. Je geniet niet enkel van lekkers en een leuke ambiance, je steunt er ook de strijd tegen muco mee, de opbrengst is namelijk volledig ten voordele van de Mucovereniging!

20
okt
Lees verder

Nightlon

Zemst 

Op vrijdag 20 oktober kan je na valavond in Zemst terecht voor een bijzonder initiatief ten voordele van de Mucovereniging. Je kan er in drie sportieve disciplines de strijd tegen muco steunen: Night Ride (MTB), Night Walk en Night Run. De nadruk ligt op de ambiance en gezellig samenzijn, het is geen competitieve wedstrijd.

Uiteraard zijn ook supporters meer dan welkom!

Info en de mogelijkheid om in te schrijven vind je hier

Lees verder
17
nov

Nightride

Merksplas