Agenda

21
okt
Lees verder

Run for Muco

Kalmthout 

Op zaterdag 21 oktober staat de derde editie van Run for Muco op het programma in Kalmthout.

Vorig jaar bracht deze actie maar liefst 3500 euro op voor de Mucovereniging!

Na een heerlijk loopje in de groene omgeving van Heide geniet je van een hapje of drankje. Ook de gegeerde muco-aapjes en pralines worden weer verkocht. Voor de kinderen staat bovendien dit jaar een heus animatieteam klaar!Dus smeer de beentjes alvast in en kom met z’n allen meelopen op 21 oktober!

21
okt
Lees verder

P(ark)ours

Roeselare 

Op 21 oktober staat Oekene in het teken van het traditionele P(ark)ours onder het motto ‘neem een loopje met muco’. P(ark)ours is ondertussen aan zijn 6de editie toe. De voorbije 5 jaren bracht deze actie 17200 Euro op voor de Muco-vereniging. Met een gemiddelde van 420 deelnemers sprong dit evenement dan ook in het oog, zodat we ons vanaf heden lid van het Roeselaarse loopcriterium mogen noemen.

21
okt
Lees verder

Jazz in the Sky

Antwerpen 

Op zaterdag 21 oktober organiseert de Inner-Wheel Club Antwerpen Singel in het Lindner Hotel & City Lounge een jazzy fundraising avond ten voordele van een aantal goede doelen waaronder de Mucovereniging. Je kan er die avond genieten van een optreden van Big Noise, dat je regelrecht naar het New Orleans van Louis Armstrong zal brengen. Tickets voor deze avond zijn beschikbaar aan 25 euro bij sonia@sofrado.be.

21
okt
Lees verder

Amberes Gambling Night

Schoten 

Op zaterdag 21 oktober organiseert Lions Club Antwerpen Amberes een Gambling Night in echte jaren 1920 stijl! Verwacht je aan een aangename casino-avond in charleston-stijl met muziek, dans en eten. De opbrengst van deze avond gaat naar de Mucovereniging en de vzw Sasel. Inschrijven kan op www.amberesgambling.be.