Charity Dinner

Heb je 25 november 2016 al genoteerd in je agenda?

Zeker doen want dan organiseert de Mucovereniging een galadiner in de majestueuze locatie Le Palais de Plume. Bart De Pauw ontvangt je voor een avond waarop een overheerlijk driegangendiner, gezellig samenzijn in een aangenaam kader en feestelijke ambiance de smaakmakers zijn.

Het evenement sluit onze campagne van 50 jaar in schoonheid af. In jouw gezelschap maken we er graag een onvergetelijke avond van. We nodigen je dan ook van harte uit om erbij te zijn.

Door je aanwezigheid geef je ons de mogelijkheid om geld in te zamelen ten voordele van de strijd tegen mucoviscidose. Op die manier draag je bij tot een beter en langer leven van alle kinderen, jongeren en volwassenen met muco, vandaag en morgen!

We hopen te mogen rekenen op je steun en kijken ernaar uit om je op deze bijzondere avond te mogen verwelkomen!

Je kan dit unieke galadiner bijwonen voor 125 euro per persoon,  receptie en diner met wijnen inbegrepen. Laat weten of je erbij wil zijn via mail aancharitydinner@muco.be. Voor vragen kan je ook hier terecht of telefonisch bij Katrien via 02 66 33 903.

Voor bedrijven hebben we speciale partnerships uitgewerkt. Contacteer ons via bovenstaande gegevens om via één van onze sponsorformules de strijd tegen mucoviscidose te steunen.


Het programma ziet er als volgt uit.

19u00 – 20u00 welkomstreceptie

20u00 – 23u00 charity dinner

23u00 – 01u00 chill-out

 

Het adres van de feestlocatie: Le Palais de Plume – Rue Haute 8 – 1460 Ittre

Er is openbare parkeergelegenheid in de buurt van de locatie.

Dresscode : stadskledij